cid:image001.jpg@01D5FC58.47918B60

 

Beste collega’s en Dakpartners,

 

Hierbij ter informatie een overzicht van de openstaande en recent opgeloste bugs en/of verbeteringen.

 

! Openstaande bugs en verbeteringen

 

Dakota:

  • In Dakota wordt het groene ‘in onderhoud’ icoontje niet altijd correct weergegeven à hier wordt aan gewerkt en de verwachting is dat dit binnen twee weken is aangepast.

 

Dak App:

  • Wij werken aan een nieuwe Dak App versie, waarin diverse verbeteringen worden doorgevoerd à meer informatie volgt op het moment dat de nieuwe versie uitgerold gaat worden.

 

  • Graag aandacht voor foutmeldingen die je niet zelf opgelost krijgt, ook in het geval dat een order al op ‘uitgevoerd’ is gezet. Rapporteer foutmeldingen en neem indien nodig contact op met de binnendienst of Daklab Support om te controleren of alle gegevens goed zijn geregistreerd. We adviseren om na een foutmelding geen gegevens verder in te voeren voor de betreffende order, zolang de foutmelding niet is verholpen. 

 

 Opgeloste bugs en verbeteringen 

 

       Dakota:

  • Nieuwe Dakota accounts en mutaties in reeds bestaande Dakota accounts werden niet goed doorgevoerd à deze storing is verholpen.

 

  • Dakota heeft op enkele momenten wat capaciteitsproblemen gehad, wat resulteerde in verminderde snelheid en mogelijk ook in verminderde beschikbaarheid à dit probleem is intussen verholpen. 

 

  • De optelling van de gootlengtes ging niet bij alle soorten goot correct à deze bug is inmiddels verholpen.

 

 

Tot zover de update! Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

cid:image006.jpg@01D5D06B.4531B020 Het Daklab team