cid:image001.png@01D5D037.CA3139A0

Beste Dakota gebruiker,

Graag willen wij u hierbij informeren over het volgende:

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 januari aanstaande zal er onderhoud worden uitgevoerd aan onze klantenportal Dakota (www.dakota.nl). U kunt op de genoemde dagen gewoon inloggen in Dakota, maar het is mogelijk dat de data op dat moment niet helemaal volledig is. Mocht u gegevens uit Dakota willen exporteren e.d., dan kunt u dit het beste na het onderhoudsweekend doen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via mail: support@daklab.nl of per telefoon: 0183-64 36 90.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

cid:image006.jpg@01D5D06B.4531B020   Het Daklab team